088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Uw eigen chauffeur

Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur verdient u terug. Hoe? Eigenlijk zou u daarvoor gewoon eens een rit met een chauffeur moeten proberen, zodat u de voordelen zélf ondervindt. Het vervoer met een eigen chauffeur is namelijk vaak veel goedkoper dan de meeste mensen denken en dat is niet het enige!
KENNISMAKINGS ACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, met een student chauffeur slechts
€ 14,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Een chauffeur bespaart u kosten

Laat een chauffeur u rijden naar uw afspraken, zodat u zich in alle rust en comfortabel kunt voorbereiden! U kunt voortaan werken in de auto en bespaart op die manier veel geld. Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, krijgt u bovendien rust. Geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig. Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis. In die tijd kan hij/zij post bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.

Meer voordelen van een chauffeur

Of u nu veel, weinig, lang of kort onderweg bent, een chauffeur biedt meer dan u denkt:

luchthavenvervoer
Een chauffeur is handig als u met het vliegtuig op reis gaat, u bespaart namelijk de hoge parkeerkosten
Voordeel1
Uw klanten of gasten reizen op representatieve wijze
Voordeel4
Als u een drankje wilt nuttigen biedt een chauffeur uitkomst
Voordeel2
Bij gezondheidsproblemen kan een chauffeur ervoor zorgen dat u toch van A naar B komt
Voordeel3
Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur bieden wij een snelle vervanger

Chauffeur: representatief en gediplomeerd

Een chauffeur van Car Class heeft een sollicitatieprocedure met een uitgebreide rijvaardigheidtest doorlopen. Alle chauffeurs krijgen een uitstekende interne opleiding. Met ritevaluaties werken we continu aan bijsturing en verbetering van de chauffeurs. Uiteraard zien ze er allemaal representatief uit en zijn ze sociaal zeer vaardig. VIP-chauffeurs zijn in het bezit van de noodzakelijke certificaten en hebben ervaring in beveiligingswerk.

Chauffeur met landelijke dekking

Car Class biedt haar chauffeursdiensten aan in heel Nederland. Of u nu van Amsterdam naar Rotterdam gereden wilt worden, of van Utrechtnaar Den Haag, met een chauffeur van Car Class kan het allemaal!

Chauffeur duur? Bekijk onze tarieven!

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken en wij zorgen ervoor dat op het gewenste tijdstip een chauffeur voor u klaar staat. Kortom: u bespaart geld doordat u onderweg kan werken of na uw verdiende rust beter werkt en dat al vanaf € 20,80 per uurReserveer uw rit nu online of neem contact op met Car Class en laat u voortaan rijden door uw eigen chauffeur.

Gratis offerte aanvragen

Benieuwd naar de totale kosten van een rit met chauffeur?

Vraag dan gratis online een offerte aan en ontvang dezelfde dag nog een prijsindicatie voor uw rit.