088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Amsterdam

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment?

Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Bent u op zoek naar een studentchauffeur die u vanuit de omgeving van Amsterdam kan vervoeren? Een privechauffeur brengt u comfortabel van A naar B in heel de stad, naar schiphol of daarbuiten. U benut uw reistijd optimaal en geniet tegelijkertijd van het comfort en de privacy van uw vertrouwde auto. Een representatieve, hoogopgeleide student met een uitstekende rijstijl en een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal zorgt ervoor dat u uitgerust en goed voorbereid op uw bestemming komt. 

KENNISMAKINGS ACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 14,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Wat doet een studentchauffeur?

Een auto met studentchauffeur van onze Car Class chauffeursdiensten in de regio Amsterdam. Misschien heeft u er al wel eens over gehoord, maar we zetten graag de belangrijkste kenmerken voor u op een rij:

Voordeel1

Studentchauffeurs zijn een hoogopgeleide studenten die een uitstekende beheersing hebben van de Engelse en Nederlandse taal en etiquetteregels in acht nemen. De studenten gaan representatief gekleed en zorgen ervoor dat u comfortabel op uw bestemming komt.

Voordeel2

Als u in uw eigen auto naar een afspraak bent gebracht, dan kan dezelfde studentchauffeur u ook weer ophalen voor een volgende afspraak of om u weer naar huis te brengen. Op deze manier benut u uw reistijd optimaal terwijl u de privacy en het comfort van een eigen voertuig behoudt.

Voordeel3

Heeft u een afspraak in de avonduren of een zakelijke borrel? Geen probleem: al onze studentchauffeurs hebben flexibele werktijden en kunnen u ook bij dergelijke bijeenkomsten vervoeren, of als bob chauffeur fungeren.

Ook gebruik maken van een studentchauffeur? Vul ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 088 – CHAUFFEUR en maak binnenkort gebruik van een privéchauffeur.

Hoe kan je een studentchauffeur aanvragen?

Het aanvragen van een chauffeur in Amsterdam werkt volgens een aantal stappen:

Al onze studentenchauffeurs zijn gescreend en beschikken over een VOG. Daarnaast zijn chauffeurs van ons flexibel en werken we ook met late diensten. Een hele vroege of late meeting is voor ons geen enkel probleem en onze planning is iedere dag bereikbaar van 07:00 tot 23:00

Bij ons vindt u niet alleen chauffeurs in de regio Amsterdam, maar in de rest van Nederland. Sterker nog, bij ons bent u ook aan het juiste adres voor studentchauffeurs in België.

Naast dat u bij ons terecht kan voor studentenchauffeurs, zijn wij ook uw partner voor andere chauffeursdiensten of mobiliteitsdiensten. Denk hierbij aan valet parking, parkeerhulpen, directiechauffeur, blessurechauffeur of autotransport.

Ook gebruik maken van een betaalbare privéchauffeur? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

24/7 op afroep

Gracht Amsterdam - Studentchauffeur Amsterdam

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7!
Vul het reserveringsformulier in en
u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.

Bel voor reserveringen en informatie: 088-CHAUFFEUR

Car Class is een onderdeel van Mobiliteitsdiensten Nederland B.V.