088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Chauffeur gezocht?

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Voordelig en comfortabel op reis

Op zoek naar een chauffeur die u voordelig binnen Nederland kan rijden? Een studentchauffeur kan u, in uw eigen auto, comfortabel naar elke willekeurige bestemming brengen. Heeft u vaak afspraken buiten de deur? Kies dan voor een privechauffeur die u vanuit uw werk of huisadres naar al uw afspraken kan brengen in het comfort van uw eigen auto. Dit is een voordelige optie waarbij u niet inlevert op luxe. Niet alleen voor diensten met uw eigen auto kunt u bij ons terecht. Wilt u een auto met chauffeur huren? Geen enkel probleem. Wij zorgen voor een luxe auto met chauffeur.

KENNISMAKINGS ACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

De voordelen van een studentchauffeur

U heeft naar een chauffeur gezocht, wie weet bent u opzoek naar een studentchauffeur. Wij hebben daarom voor u enkele voordelen voor u op een rij gezet:

Voordeel1

Wanneer u voor een studentchauffeur kiest wordt u door een hoogopgeleide studentchauffeur voor een voordelig tarief, introductietarief van €17,50, binnen heel Nederland naar uw afspraak gereden. Al onze chauffeurs hebben een strenge selectie doorlopen en beschikken over een comfortabele en zelfverzekerde rijstijl. 

Voordeel2

Een studentchauffeur is flexibel inzetbaar. U kunt van onze diensten 24/7 gebruik maken. Eventueel heeft u binnenkort een bruiloft, evenement, borrel op het programma staan ook hiervoor kunt u een studentchauffeur inzetten. Of het om een rit midden in de nacht of gaat of een dag die vol gepland zit met meerdere ritten, een studentchauffeur staat altijd voor u klaar. Last minute een wijziging in uw agenda waardoor u op korte termijn een chauffeur nodig heeft? Onze planner zullen direct voor u aan de slag gaan om een chauffeur voor u te regelen. Onze planning is iedere dag bereikbaar van 07:00 tot 23:00.

Voordeel1

Met meer dan 750 studenten die bij ons in dienst zijn kunnen we altijd een chauffeur bij u in de buurt vinden. Onze studenten beschikken doordeweeks over gratis reizen waardoor naast ons lage uurtarief we in het algemeen geen voorrijkosten in rekening hoeven te brengen. Op onze tarieven pagina kunt u uitgebreid de prijsbereking voor uw rit bekijken.

Ervaar de luxe van een studentchauffeur

Zelf ervaren hoe prettig een studentchauffeur kan zijn? Neem dan nu contact op met één van onze planners. U kunt ons offerteformulier invullen en u krijgt binnen 1 uur een offerte op maat. Liever telefonisch contact? Wij zijn telefonisch te bereiken op 088 – CHAUFFEUR. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en helpen bij het plannen van uw ritten.

24/7 op afroep

Chauffeur Gezocht - Carclass chauffeursdiensten

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.
Bel voor reserveringen en informatie: 088-CHAUFFEUR

Car Class is een onderdeel van Mobiliteitsdiensten Nederland B.V.