088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Uw eigen chauffeur

Onze chauffeurs

Bij Carclass kunt u uit verschillende chauffeurs kiezen. Zo kunt u een studentchauffeur als privechauffeur inzetten of een directiechauffeur met auto inhuren om u in style naar uw afspraak te brengen. Klik op één de volgende chauffeurstype om de mogelijkheden en voordelen te bekijken:

Chauffeur aanvragen?

Direct online een privé chauffeur reserveren? Of misschien wilt u liever eerst vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vul het gewenste formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk van ons een reactie.

Wist u dat het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur kunt terugverdienen. Hoe vraagt u? Om hier achter te komen kunt u het beste eigenlijk een rit met een chauffeur proberen, zodat u de voordelen zélf kunt ondervinden. Het vervoer is namelijk vaak veel goedkoper dan de meeste mensen denken. Wij zullen het echter ook voor u uitleggen

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Een chauffeur bespaart u kosten

Laat u eens rijden naar uw afspraken, zodat u zich in alle rust en comfortabel kunt voorbereiden! U kunt voortaan werken in de auto en bespaart op die manier veel geld. Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, krijgt u bovendien rust. Geen stress meer in de file en zelfs die tijd kunt u nu nuttig besteden. Daarnaast wordt voor u uw auto geparkeerd en gewacht totdat u klaar bent voor de terugreis. In die tijd kan hij/zij voor u ook nog eens post bezorgen, uw auto wassen of een boodschap voor u doen.

Meer voordelen op een rij

Of u nu veel, weinig, lang of kort onderweg bent, een chauffeur biedt meer dan u denkt:

luchthavenvervoer

Het is handig als u met het vliegtuig op reis gaat, u bespaart namelijk de hoge parkeerkosten.

Voordeel1
Uw klanten of gasten reizen op representatieve wijze
Voordeel4

Als u een drankje wilt nuttigen biedt een bobchauffeur uitkomst.

Voordeel2

Bij gezondheidsproblemen kunnen wij ervoor zorgen dat u toch van A naar B komt.

Voordeel3

Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur bieden wij een snelle vervanger.

Representatief en gediplomeerd

Een chauffeur van Car Class heeft een sollicitatieprocedure met een uitgebreide rijvaardigheidstest doorlopen. Daarnaast krijgen zij allen een uitstekende interne opleiding. Met rit-evaluaties werken we continu aan bijsturing en verbetering van de chauffeur. Uiteraard zien ze er allemaal representatief uit en zijn ze sociaal zeer vaardig. VIP-chauffeurs zijn in het bezit van de noodzakelijke certificaten en hebben ervaring in beveiligingswerk.

Uw chauffeur brengt u door heel Nederland

Car Class biedt haar chauffeursdiensten aan in heel Nederland. Voor elke locatie in Nederland heeft Car Class een student in de buurt. Of u nu van Amsterdam naar Rotterdam gereden wilt worden, of van Utrecht naar Den Haag, met een studentchauffeur van Car Class kan het allemaal!

Te duur? Bekijk onze aantrekkelijke tarieven!

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken en wij zorgen ervoor dat op het gewenste tijdstip een chauffeur voor u klaar staat. Kortom: u bespaart geld doordat u onderweg kan werken of na uw verdiende rust beter werkt en dat al vanaf € 29,35 per uurReserveer uw rit nu online of neem contact op met Car Class en laat u voortaan rijden.

Waarom Car Class?

Onze klantbeloftes

chauffeur met uw auto - Reserveer bij Car Class