088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Autotransport door ervaren chauffeurs

Autotransport nodig? Van Rotterdam naar Utrecht en van Amsterdam tot Den Haag, onze chauffeurs halen en brengen auto’s door heel Nederland maar ook van of naar het buitenland. Voor uw autotransport zijn onze studentchauffeurs de ideale oplossing, vooral omdat ze flexibel en voordelig inzetbaar zijn. Ideaal voor het ophalen en wegbrengen van leasauto’s.

autotransport Car Class chauffeursdiensten

Autotransport voor allerlei doeleinden

De gediplomeerd en representatieve chauffeurs zijn ideaal voor alle vormen van transport. Dus behalve voor uw eigen vervoer of het vervoer van uw klanten kan Car Class ook het autotransport zonder inzittenden regelen voor bijvoorbeeld:
Voordeel1
Leasemaatschappijen
Voordeel2
Autodealers
Voordeel3
Verhuurbedrijven
Voordeel3

Auto ophalen uit het buitenland

Voordeel3

Auto in het buitenland nodig

Als u één of meerdere auto’s van plek A naar plek B wilt laten vervoeren, dan biedt Car Class een veilig transport tegen uitstekende voorwaarden. Voor het ophalen en/of wegbrengen van (lease) auto’s regelen wij voor u de chauffeurs tegen onze lage prijzen

Lease auto’s laten ophalen of wegbrengen

Voor al uw autotransport vraagstukken heeft Car Class ervaren en representatieve studentchauffeurs. Bovendien, door onze unieke werkwijze, kunnen we deze dienst tegen aantrekkelijke vergoedingen aanbieden. Economisch, veilig en verantwoord autotransport regelt u voortaan snel en eenvoudig online. Neem contact op en u heeft de eerste keer al een hiker voor het introductietarief van €17,50 (excl. BTW) per uur. De volgende keer zal het standaarduurtarief voor een chauffeur €29,35 per uur zijn.

Veilig autotransport

Autotransport

Meer informatie?

Meer informatie over autotransport door Car Class Chauffeursdiensten?

Neem contact op per telefoon 088-CHAUFFEUR (088-2428333) en vraag onze medewerkers.