088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Verkeerscoördinatie

Voor de oplossing van een logistiek probleem rondom uw locatie of evenement, vind u bij Car Class Chauffeursdiensten uw ervaren professional om dit voor u uit handen te nemen. Logistieke problemen kunnen ontstaan door vele factoren, denk bijvoorbeeld aan slechte toegangswegen, extern of afgelegen locaties of door erg hoge bezoekersaantallen. Wij komen altijd met een gepaste aanpak en begeleiding van uw verkeersstroom, zodat u zich volledig kan concentreren op de kern van uw gelegenheid!

Parkeerproblemen opgelost!

De logistieke situatie van een gelegenheid is een onderdeel waar luchtig of als laatste aan gedacht wordt. Toch is dit het eerste en laatste onderdeel waar uw gasten mee te maken krijgen en een van de zaken die het meest waarschijnlijk is om problemen te veroorzaken. Uw gasten zijn vaak onbekend met de omgeving van uw locatie, weten niet goed hoe ze er moeten komen en parkeren op een plek die het in hun optiek het makkelijkste uitkomt. Dit levert om die reden vaak ongewilde irritaties op. Onze begeleiders beschikken allen over een coördinerend inzicht en werken in een team om de verkeersstroom te optimaliseren. Uw gasten hoeven hierdoor alleen maar de instructie te volgen tot ze bij hun eigen parkeerplek gearriveerd zijn. Hier worden zij vervolgens keurig welkom geheten en verwezen naar de ingang van uw locatie. Het geeft u als organisator controle, eenvoud en tevens een impuls in de totale kwaliteit van uw gelegenheid!

Altijd een logistieke oplossing voor uw gelegenheid.

De kosten voor onze verkeerscoördinatie zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van het wagenpark, het te verwachten hoeveelheid auto’s en het daarvoor benodigde aantal werknemers. Voor de uitvoering van een parkeercoördinatie hanteren wij een uurtarief van €29,35 per uur (excl. BTW) per werknemer. Dit tarief is inclusief onze unieke verzekering! Uw voordelen op een rij:

Voordeel1

Optimalisering van uw verkeersstroom

Voordeel2

Verzorging van communicatiemiddelen en materialen

Voordeel3

Advies of bemiddeling bij benodigdheid aan vergunningen en afstemming met lokale overheden

Voordeel4

Uitgebreide kennis en ervaring voor het uitzoeken van extern gelegen parkeerlocaties

Voordeel5

Beveiliging van uw wagenpark

Onze parkeerbegeleiders zijn uiteraard duidelijk zichtbaar gekleed en uitgerust met de communicatiemiddelen en materialen om alles in goede banen te kunnen leiden. Ook zijn er allerlei maatwerk mogelijkheden om de dienstverlening nóg meer te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan investering in kennis van uw organisatie en klanten, special drukwerk of inrichting en entertainment van uw ontvangstlocatie.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande link! Daarnaast denken wij natuurlijk ook graag telefonisch met u mee. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om uw belangrijkste gasten door onze BOB-chauffeurs thuis te laten brengen? Of uw ontvangst en parkeergelegenheid optimaal te laten verzorgen door onze Valet Parking service?

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op ons nummer 088-CHAUFFEUR (088-2428333).