Gediplomeerd directiechauffeur

Naast het gebruik van onze prive chauffeurs bestaat er ook de mogelijkheid om u te laten rijden door een directiechauffeur. Uiteraard worden dezelfde hoge eisen aan deze chauffeur gesteld, het verschil is echter dat de directiechauffeur beschikt over een erkend chauffeursdiploma.

Waarom een directiechauffeur van Car Class?

Een directiechauffeur van Car Class biedt vele voordelen:

  • Ruime rijervaring en dus een veilige rit naar de plaats van bestemming
  • Betrouwbaarheid, discretie en correctheid zijn vanzelfsprekend
  • Een directiechauffeur van Car Class is representatief en spreekt meerdere talen
  • Tijdens uw afspraak kan de chauffeur kleine andere taken voor u verrichten, zoals het doen van boodschappen

Als uw voorkeur dus uitgaat naar een officieel opgeleide chauffeur, dan zijn onze directiechauffeurs voor u de beste optie!

Aanvragen directiechauffeur

Stap 1: Inventarisatie. Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen.

Stap 2: Selectie. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.

Stap 3: Proefperiode en chaufferen. De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen.

Stap 4: Evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Voordelig uurtarief directiechauffeur

Bij het gebruik van een directiechauffeur wordt een uurtarief van € 30,50 (excl. BTW) gerekend. Dit tarief is inclusief onze unieke verzekering. Neem contact op met Car Class wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een directiechauffeur.

CCV-D1 gediplomeerd

directiechauffeur

Offerte directiechauffeur

Benieuwd naar de kosten van een directiechauffeur?

Vraag gratis online een offerte aan voor een directiechauffeur en u ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte!

Opleiding tot Directiechauffeur

Onze gediplomeerde directiechauffeurs zijn in het bezit van het CCV-D1 certificaat. Meer informatie over dit certificaat vindt u op de website van het internationale opleidingsinstituut voor directiechauffeurs Bruseco.

bruseco

Word fan op Facebook!Word fan op Facebook »
Car Class Chauffeursdiensten on LinkedInOns profiel op LinkedIn »
Volg ons op TwitterVolg ons op Twitter »