088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Prive chauffeur

Als u gebruik maakt van een prive chauffeur, dan wordt u gereden door een gecertificeerde directiechauffeur of één van onze ervaren student chauffeurs. Dit levert u het grootste voordeel op: de kosten zijn laag en de prive-chauffeurs zijn zeer flexibel inzetbaar. Voor de eerste rit hanteren wij een introductietarief van slechts €14,50 per uur, inclusief gratis verzekering.

Ervaren privechauffeurs van Car Class

Voordeel1
zijn studenten aan hogeschool of universiteit;
Voordeel2
hebben een ruime rijervaring;
Voordeel3
zijn betrouwbaar, discreet en correct;
Voordeel4
zijn netjes gekleed (2-delig pak), voorkomend en representatief;
Voordeel5
spreken meerdere talen.

Maak van uw reistijd nu werktijd, een van de chauffeurs brengt u graag veilig en comfortabel van de ene naar de andere afspraak.
Doordat uw chauffeur tijdens uw afspraken andere taken voor u kan verrichten, is hij of zij ook een assistent voor kleine boodschappen en werkzaamheden waar u of uw vaste medewerkers zelf wellicht niet aan toekomen.

Een chauffeur ter ondersteuning van uw eigen chauffeursbestand

Onze prive-chauffeurs zijn ook op afroep beschikbaar ter ondersteuning van uw eigen chauffeursbestand. 

Prive chauffeur: Altijd bereikbaar en zeer flexibel

Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en zorgt ervoor dat op het gewenste tijdstip en de afgesproken plek een chauffeur voor u klaar staat is.

Voor het gebruik van een chauffeur hanteren wij de eerste keer het introductietarief van slechts €14,50 per uur, een volgende rit zal voor het standaard uurtarief van € 19,95 per uur zijn. Voor beide tarieven is een gratis verzekering tegen cascoschade inbegrepen. Door uw rit direct online via de website te reserveren of door contact op te nemen met Car Class via e-mail of per telefoon (088-24 28 333) kunt u morgen al beschikken over uw eigen chauffeur.

Uw eigen chauffeur

Prive chauffeur

Prive-chauffeur reserveren

Direct online een chauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7!
Vul het reserveringsformulier in en
u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.