088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Prive chauffeur

Onze chauffeurs

Onze klantbeloftes

Als u gebruik maakt van een privechauffeur, dan wordt u gereden door een gecertificeerde directiechauffeur of één van onze ervaren student chauffeurs. Dit levert u het grootste voordeel op: de kosten zijn laag en de prive-chauffeurs zijn zeer flexibel inzetbaar. Voor de eerste rit hanteren wij een introductietarief van slechts €17,50 per uur, inclusief gratis verzekering. U kunt uitgebreide informatie over onze prijzen vinden om onze tarieven pagina.
Prive chauffeur van Car Class
KENNISMAKINGS ACTIE  Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur c.q. prive chauffeur van Carclass slechts € 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering! Offerte aanvragen

Ervaren prive chauffeur van Car Class

Voordeel1
zijn studenten aan hogeschool of universiteit;
Voordeel2
hebben een ruime rijervaring;
Voordeel3
zijn betrouwbaar, discreet en correct;
Voordeel4
zijn netjes gekleed (2-delig pak), voorkomend en representatief;
Voordeel5
spreken meerdere talen.

Maak van uw reistijd nu werktijd, een van de chauffeurs brengt u graag veilig en comfortabel van de ene naar de andere afspraak.
Doordat uw chauffeur tijdens uw afspraken andere taken voor u kan verrichten, is hij of zij ook een assistent voor kleine boodschappen en werkzaamheden waar u of uw vaste medewerkers zelf wellicht niet aan toekomen.

Een privechauffeur ter ondersteuning van uw eigen chauffeursbestand

Onze chauffeurs zijn ook op afroep beschikbaar ter ondersteuning van uw eigen chauffeursbestand.

Prive-chauffeur: Altijd bereikbaar en zeer flexibel

Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en zorgt ervoor dat op het gewenste tijdstip en de afgesproken plek een chauffeur voor u klaar staat.
Voor het gebruik van een chauffeur hanteren wij de eerste keer het introductietarief van slechts €17,50 per uur, een volgende rit zal voor het standaard uurtarief van € 29,35 per uur zijn. Voor beide tarieven is een gratis verzekering tegen cascoschade inbegrepen. Door uw rit direct online via de website te reserveren of door contact op te nemen met Car Class via e-mail of per telefoon (088-24 28 333) kunt u morgen al beschikken over uw eigen chauffeur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer weten over onze chauffeursdiensten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul ons offerte formulier in en u ontvangt z.s.m. een offerte op maat. Wilt u liever telefonisch te woord gestaan worden? Wij zijn bereikbaar op 088-CHAUFFEUR.

Waarom Car Class?

Uw eigen chauffeur

Prive chauffeur

Chauffeur reserveren

Direct online een chauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.