088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Chauffeursdiensten

Als u wilt doorwerken of uitrusten in de file of onderweg en zodoende geld wilt besparen, dan is een chauffeursdienst zeker iets voor u!

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Representatief en comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met Car Class Chauffeursdiensten. Naast de gebruikelijke ritten biedt Car Class ook andere vervoersoplossingen aan.

Autotransport

De gediplomeerde en representatieve studentenchauffeurs zijn ideaal voor alle vormen van autotransport. Behalve voor uw eigen vervoer of het vervoer van uw klanten kan Car Class ook het autovervoer zonder inzittenden regelen.

Valet Parking

Valet parking is een handige service wanneer u een evenement organiseert waar veel mensen met de auto naar toe komen. Car Class regelt graag alle chauffeursdiensten voor uw evenement.

Koeriersdiensten

De ervaren chauffeurs van Car Class zijn inzetbaar voor alle soorten koeriersdiensten: van het transport van goederen voor uw onderneming tot de dagelijkse bezorging van uw producten aan uw klanten. Onze chauffeurs zijn de ideale oplossing, vooral omdat ze flexibel inzetbaar zijn en niet bij u in vaste dienst treden.

Shuttle Service

Bent u organisator van een evenement en wilt u dat uw gasten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk op de locatie aankomen? Maak dan gebruik van de shuttle service van Car Class.

Luchthavenvervoer

Vervoer naar het vliegveld kan problematisch zijn. Met het openbaar vervoer loopt u kans op vertraging of zelfs uitvallende treinen. En wanneer u zelf met de auto gaat, betaalt u vaak veel parkeergeld. Car Class biedt dé oplossing voor luchthavenvervoer!

Landelijke dekking

Chauffeursdiensten

Meer informatie?

Meer informatie over de chauffeursdiensten van
Car Class?

Neem contact op per mail of op per telefoon op 088-CHAUFFEUR (088-2428333) en vraag onze medewerkers.