088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Chauffeursdiensten tarieven 2022

Door het gebruik van uw eigen auto en studenten als chauffeurs kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief voor een chauffeursdienst zult u daarom ook nergens anders aantreffen! De kosten voor een chauffeur beginnen dan ook al bij €17,50 p/u.

Type chauffeur Tarief Verzekering
Introductietarief * €17,50 gratis
Student chauffeur of Prive chauffeur €29,35 gratis
Directiechauffeur €43,10 gratis
Valet Parking €29,35 gratis

* Het introductietarief is uitsluitend van toepassing op nieuwe klanten, uitgezonderd BOB ritten.  

Prijsberekening

In rekening worden gebracht de uren die de chauffeur chauffeurend (=rijtijd), c.q. wachtend (=wachttijd) ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt, waarbij naar boven afgerond wordt op één vierde uur. De door de chauffeur gemaakte reistijd (voorrij-uren) wordt niet in rekening gebracht indien de chauffeur het startadres binnen een half uur heeft kunnen bereiken. Is de door de chauffeur gemaakte reistijd langer dan een half uur dan wordt het eerste half uur van zowel de reistijd voor de rit als de reistijd na de rit (bij hetzelfde vertrek- als eindpunt) niet in rekening gebracht. Bij een directiechauffeur wordt volledige reistijd in rekening gebracht.

 

Uren

Indien het startadres afwijkend is van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht. Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht, behalve bij een directiechauffeur waarbij dit minimaal 4 uur is. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven ook hiervoor wordt minimaal 3 uur in rekening gebracht. De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 10 uur zijn € 15.-.

 

Reiskosten

Doordat onze chauffeurs studenten zijn en beschikken over een OV-chipkaart zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Aangezien de meeste chauffeurs een week-OV hebben, zal dit bij weekendritten wel vaker voorkomen. Bij ritten waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zal een vergoeding van € 0,42 per km worden doorberekend. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die zeer vroeg in de ochtend aanvangen ofwel bij ritten waarbij ’s avonds laat pas het eindadres wordt bereikt.

Meer informatie vindt u in onze algemene voorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u een indicatie van de kosten voor uw rit? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via ons online formulier. U zult al binnen 1 uur een offerte op maat ontvangen.

Chauffeur reserveren?

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.

Vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de tariefinformatie?

In ons overzicht van veelgestelde vragen vindt u de antwoorden.