088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Gediplomeerd Directiechauffeur

Onze chauffeurs

Onze klantbeloftes

Naast het gebruik van onze prive chauffeurs of studenten chauffeurs, bestaat er ook de mogelijkheid om u te laten rijden door een directie chauffeur. Uiteraard worden dezelfde hoge eisen aan deze chauffeur gesteld, het verschil is echter dat de directiechauffeur beschikt over een erkend chauffeursdiploma.

Waarom een directiechauffeurs van Car Class?

Een directiechauffeur van Car Class biedt vele voordelen:

Voordeel1
Ruime rijervaring en dus een veilige rit naar de plaats van bestemming
Voordeel2
Betrouwbaarheid, discretie en correctheid zijn vanzelfsprekend
Voordeel3
Directiechauffeurs van Car Class zijn representatief en spreken meerdere talen
Voordeel4
Tijdens uw afspraak kan de chauffeur kleine andere taken voor u verrichten, zoals het doen van boodschappen

Als uw voorkeur dus uitgaat naar een officieel opgeleide chauffeur, dan zijn onze directiechauffeurs voor u de beste optie!

Aanvragen directiechauffeur

Stap 1: Inventarisatie. Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Stap 2: Selectie. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw chauffeur maken. Stap 3: Proefperiode en chaufferen. De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen. Stap 4: Evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directie chauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Voordelig uurtarief

Voor de inzet van een directiechauffeur wordt een uurtarief van € 31,- (excl. BTW) gerekend. Dit tarief is inclusief onze unieke verzekering. Neem contact op met Car Class wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een directie chauffeur. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt dan het beste ons offerte formulier invullen. U krijgt dan van ons binnen 1 uur een offerte op maat. Wilt u liever telefonisch te woord gestaan worden? Wij zijn bereikbaar op 088-242 83 33.

Offerte directie chauffeur

Benieuwd naar de kosten van een chauffeur?

Vraag gratis online een offerte aan voor een van onze directiechauffeurs en u ontvangt van ons een op maat gemaakte offerte!

VoordeelCCV-D1 gediplomeerd

Directiechauffeur

Opleiding Directiechauffeurs

Onze gediplomeerde directiechauffeurs zijn in het bezit van het CCV-D1 certificaat. Meer informatie over dit certificaat vindt u op de website van het internationale opleidingsinstituut voor directiechauffeurs Bruseco.
Bruseco