088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Valet Parking

Een Valet Parking Service biedt u dé kwalitatieve impuls voor uw locatie of evenement! Met Car Class Chauffeursdiensten haalt u een ervaren partner in huis die beschikt over de juiste hoeveelheid kennis, inzicht en middelen om voor uw gelegenheid een ideale logistieke situatie te realiseren. Dit alles gaat uiteraard gepaard met een gepaste representativiteit. Onze getrainde chauffeurs zijn een visitekaartje voor uw gelegenheid en beschikken te alle tijden over een toegespitste etiquette!

Waarom een Valet Parking Service?

Ervaar het gemak en de luxe van een perfecte logistiek rond uw locatie. Parkeren wordt gezien als vervelend, omdat het nagenoeg altijd gepaard gaat met een vertraging en het zoeken in een vreemde omgeving. Dit is helaas wel het eerste en laatste contactmoment van het bezoek aan uw gelegenheid. Door hier een strakke en representatieve organisatie voor te realiseren, wordt deze irritatiefactor weg genomen. Daarnaast geeft het uw gelegenheid tegelijkertijd een extra dimensie aan verzorging en luxe, voor een verrassend toegankelijk tarief!

Onze verzorgingsniveaus; altijd een gepaste oplossing voor u!

Wij bieden onze Valet Parking Services aan in drie verschillende niveaus van verzorging, zodat er voor iedere klant en budget een gepaste oplossing is. De kosten voor onze Valet Parking Services zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van het wagenpark en het daarvoor benodigde aantal studentchauffeurs. Bij een Valet Parking hanteren wij een uurtarief van € 29,35 per uur (excl. BTW) per chauffeur. Dit tarief is inclusief onze unieke cascoauto verzekering! Deze verzorgingsniveaus zijn voor u als volgt samengesteld:

Budget

Heeft u een logistieke probleem tijdens uw evenement, maar weinig ruimte over in uw budgettering? Dan is ons budget pakket mogelijk de juiste oplossing voor u! Onze planners berekenen de minimale bezetting van chauffeurs om een degelijke dienstverlening op uw evenement te kunnen verzorgen zonder dat daar verdere aankleding omheen komt. To the point, uiterst effectief!

Basic

Ons standaard pakket is zorgvuldig samengesteld en onderscheidend in de markt. Compleet verzorgd met een nette ontvangstruimte, kunt u rekenen op de ervaring van een van onze coördinatoren ter plaatse, de meeste efficiënte bezetting van onze representatieve chauffeurs en een veilige afhandeling van de sleutels van uw gasten. Zonder twijfel een toegevoegde waarde aan het geheel van uw evenement!’

Deluxe

Wilt u een overweldigende indruk aan het eerste en het laatste contactmoment voor uw gasten verzorgen, met een gepersonaliseerde touch? Denk aan chauffeurs met kennis van uw organisatie en belangrijke gasten, duidelijk herkenbaar met aanpaste kleding van uw organisatie. Maar denk ook aan veraangenaming van de wachttijdsperceptie van uw gasten, of professionele beveiliging van de eigendommen van uw klanten. Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Maar, hoe gaat het precies in zijn werk dan?

In het voortraject kunnen alle denkbare zaken die komen kijken bij de organisatie van een parkeervoorziening uit handen genomen worden. Wij beschikken over de kennis en ervaring om voor u de benodigde vergunningen en documentatie in orde te brengen. Is er een noodzaak om aanspraak te doen op een externe parkeerlocatie? Dan zoeken wij de meest gunstige locatie voor u uit, tegen de scherpst mogelijke tarieven! Uw gasten worden door onze duidelijk herkenbare chauffeurs naar de ingang geleid. Bij de ingang wordt door ons een duidelijke overdekte plek voor de ontvangst van uw gasten gerealiseerd. Uw gasten worden daar netjes begeleid tijdens het uitstappen en het ontvangsttraject. Ondertussen wordt de sleutel overgedragen en veilig opgeborgen in een kluis, die onder continu toezicht staat. Bij de overdracht wordt een label aan de sleutel verbonden en een visitekaartje meegegeven aan de klant, waar de klant van tevoren aan kan geven wanneer deze wil vertrekken en de auto voorgereden kan worden. De auto’s worden op de aangewezen locatie zo effectief mogelijk geordend en onder continu toezicht gehouden.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u?

Vraag direct vrijblijvend bij ons een offerte aan! Daarnaast denken wij natuurlijk ook graag telefonisch met u mee. Heeft u bijvoorbeeld al eens aan de mogelijkheid gedacht om uw belangrijkste gasten comfortabel te laten vervoeren door onze getrainde studentchauffeurs? Of uw gasten de mogelijkheid te bieden om ze in hun eigen auto na afloop comfortabel thuis te laten brengen door onze BOB-chauffeurs? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op ons nummer 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

Voor ieder evenement

Valet Parking

Valet Parking voor u

Meer informatie over de mogelijkheden van een Valet Parking door Car Class Chauffeursdiensten?

Neem contact op per telefoon 088-CHAUFFEUR (088-2428333) en u ontvangt het antwoord op al uw vragen!