088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Event Services

Voor de verzorging van een logistieke situatie rondom uw locatie of evenement, vindt u bij Car Class Chauffeursdiensten uw ervaren professional om dit voor u uit handen te nemen. Naast onze compleet verzorgde chauffeursdiensten, hebben wij speciaal voor deze branche een aantal dienstverleningen ontwikkeld. Iedere gelegenheid is uniek en heeft zijn eigen belangrijke factoren, waardoor flexibiliteit en efficiency in deze dienstverleningen centraal staat. Uiteindelijk bieden wij altijd een maatwerk oplossing van uitvoering, zodat u zich gedurende het evenement volledig kan concentreren op de kern van uw gelegenheid!

Valet Parking

Als u uw gasten het ongemak van het zoeken naar een parkeerplaats uit handen wilt nemen, dan raden wij het gebruik van onze Valet Parking service aan. In dat geval hoeven uw gasten niet rond te rijden om hun auto te parkeren. Ze rijden tot aan de ingang van het evenement, waarna onze representatieve chauffeurs een gepaste ontvangst verzorgen en het stuur overnemen.

 

Verkeerscoördinatie

Voor de oplossing van een logistiek probleem rondom uw locatie of evenement, vindt u bij Car Class Chauffeursdiensten uw ervaren professional om dit voor u uit handen te nemen. Logistieke problemen kunnen ontstaan door vele factoren, denk bijvoorbeeld aan slechte toegangswegen, extern of afgelegen locaties of door erg hoge bezoekersaantallen. Door beroep te doen op onze verkeerscoördinatie komen wij altijd met een gepaste aanpak en begeleiding van uw verkeersstroom, zodat u zich volledig kan concentreren op de kern van uw gelegenheid!

 

Event Shuttle

Bij het gebruik van de Event Shuttle service door de representatieve chauffeurs van Car Class Chauffeursdiensten, worden uw gasten van een gemakkelijk bereikbare plek naar uw evenement gebracht. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer uw evenement zich afspeelt op een slecht per openbaar vervoer bereikbare plek. Of wanneer er bij uw feestlocatie weinig of geen parkeergelegenheid is. De Event Shuttle service van Car Class Chauffeursdiensten biedt dan echt een uitkomst.

 

Event BOB-chauffeurs

Bij de organisatie van een evenement wilt u uw gasten vaak zo veel mogelijk in de watten leggen. Daarbij komt een intensievere beleving en het aanbod van alcoholische dranken ook vaak kijken, wat in een rijvaardigheidsoptiek een probleem veroorzaakt. Door een BOB-chauffeur aan uw gasten aan te bieden, of ze van tevoren de mogelijkheid te bieden om zo’n chauffeur bij ons te reserveren, kunt u ze na afloop van uw evenement de kers op de taart in verzorging aanbieden. Onze chauffeurs zijn op alle tijden van de dag beschikbaar en brengen uw gasten in hun eigen auto veilig en verantwoord thuis.

Introductietarief

Uw eerste rit met studentchauffeur voor slechts € 17,50 per uur, inclusief verzekering.

Benieuwd naar de totale kosten van een rit met chauffeur? Vraag dan gratis online een offerte aan.