088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Auto met chauffeur

Car Class Chauffeursdiensten biedt u de mogelijkheid in één van onze eigen auto´s met chauffeur te reizen. Er zijn tal van situaties waarin het ideaal kan blijken een auto met chauffeur tot uw beschikking te hebben. Car Class Chauffeursdiensten voorziet in deze behoefte door niet alleen de chauffeur te regelen, maar ook de auto.

Onverwacht een auto met chauffeur nodig?

Er zijn allerlei scenario´s te bedenken waarin u (plotseling) een auto met chauffeur nodig hebt:
Voordeel1
Al uw bedrijfsauto´s zijn onderweg
Voordeel2
Uw auto staat bij de garage ter reparatie of onderhoud
Voordeel3
U wilt die ene uitzonderlijke klant op chiquere wijze benaderen

Of u nou zelf vervoer nodig hebt of één van uw klanten, u kunt bij Car Class Chauffeursdiensten een auto met chauffeur regelen. U hebt de keuze uit een aantal verschillende auto´s, waaronder zelfs een zeer luxe Rolls Royce.

Uitstekende service

Service staat hoog in het vaandel, dus als u reist in een van de auto’s met gediplomeerd chauffeur van Car Class Chauffeursdiensten bent u verzekerd van comfort en veiligheid. Voor directie- of vip vervoer kunt u ook bij ons terecht. Gediplomeerde directiechauffeurs en VIP-chauffeurs in het bezit van de vereiste veiligheidscertificaten brengen u dan veilig naar uw bestemming. Natuurlijk kunt u ook bij deze servicevorm kiezen voor een door ons beschikbaar gestelde auto met chauffeur.

Meer weten over onze diensten? Neem contact op via 088-2428333 of info@carclass.nl.

Ontspannen naar huis

Auto met chauffeur