088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Event Shuttle

Het organiseren van een evenement op een uitgestrekte locatie brengt vaak logistieke problemen met zich mee. Dit probleem geldt vaak niet alleen voor uw interne coördinatie, maar ook voor uw gasten en belangrijke genodigden. Om de afstanden snel en in comfort te overbruggen, kan onze Event Shuttle service dé oplossing bieden. Met Car Class Chauffeursdiensten doet u beroep op de deskundigheid en ervaring van een logistieke partner, die ook voor uw specifieke situatie een optimaal plan van aanpak ontwikkeld. Doordat wij werken met getrainde studentchauffeurs, zijn wij in staat om een hoge mate van representativiteit in combinatie met een grote flexibiliteit te bieden. Dit alles tegen een verrassend aantrekkelijk tarief!

Verzorgd, ontspannen en snel!

Stelt u zich voor: U komt als bezoeker aan bij een evenement en het is donker, koud en vochtig buiten. U wordt ver van de ingang naar uw parkeerplek gewezen, die hopelijk op een verharde ondergrond is. Tot uw grote verrassing staat er echt een nette chauffeur voor u klaar met een milieuvriendelijke golfkar om u naar de ingang van de locatie te brengen! Uw kleding blijft netjes, u hoeft niet te sjouwen met uw spullen en u arriveert in een soortgelijk comfort bij de ingang van de betreffende gelegenheid. Car Class Chauffeursdiensten verzorgt dit soort gepaste oplossingen al vele jaren voor dit soort gelegenheden. Maar het draait hierbij natuurlijk niet altijd alleen om uw gasten! Wanneer er sprake is van een groot terrein met meerdere locaties is het vaak ook van belang om uw eigen personeel snel en representatief te kunnen verplaatsen.

Altijd een gepaste aanpak en uitstraling.

Iedere gelegenheid heeft zijn eigen logistieke situatie, knelpunten en uitstraling. Of het nu om een eenmalige gelegenheid gaat of een samenwerking gedurende een langere periode, wij denken met u mee en verzorgen een dienstverlening die in uw plaatje past. Wij zijn in staat om te werken met meerdere soorten voertuigen, zoals busjes, personentreintjes, Electrocars of luxe auto’s. Daarnaast is het voor u ook belangrijk dat onze chauffeurs bekend zijn met uw locatie en organisatie. Daarom investeert Car Class Chauffeursdiensten altijd in een nauwkeurige kennismaking in het voortraject, zodat al onze chauffeurs er helemaal klaar voor zijn wanneer hun dienst begint. Ook zijn er diverse mogelijkheden om de dienstverlening nog meer te personaliseren door bijvoorbeeld het tonen van uw bedrijfslogo op de voertuigen en kleding.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u?

Vraag direct vrijblijvend bij ons een offerte aan via de onderstaande link! Daarnaast denken wij natuurlijk ook graag met u mee om de dienstverlening zo gepast mogelijk te realiseren. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om uw belangrijke gasten na afloop in hun eigen auto comfortabel thuis te laten brengen door onze BOB-chauffeurs? Of uw verkeersstroom en parkeergelegenheid te laten beheren door onze Verkeerscoördinatie?

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op ons nummer 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

Event Shuttle service

Meer informatie over de mogelijkheden van een Event Shuttle service door Car Class Chauffeursdiensten?

Neem contact op per telefoon 088-CHAUFFEUR (088-2428333) en u ontvangt het antwoord op al uw vragen!