088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Enschede

Privéchauffeur in Twente worden?

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment?

 Kom werken als privechauffeur

Comfortabel prive vervoer in Twente

Heeft u vaak afspraken buiten de deur? Kies dan voor een privechauffeur die u vanuit uw werk of huisadres naar al uw afspraken kan brengen in het comfort van uw eigen auto. Dit is een voordelige optie waarbij u niet inlevert op luxe.

Als u kiest voor een studentchauffeur van Car Class chauffeursdiensten kunt u uw werk voortzetten terwijl u naar uw afspraak wordt gereden. Zo wordt u veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht en kunt u deze reistijd ook nog eens effectief besteden. Met de Universiteit Twente en de Hogeschool Saxion in Enschede in de buurt beschikken wij over meerdere studentchauffeurs die u vanuit de regio Enschede binnen heel Nederland kunnen vervoeren.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

De voordelen van een studentchauffeur

Wij zetten voor u graag alle voordelen van een studentchauffeur voor u op een rij:

Voordeel1

Een hoogopgeleide studentchauffeur brengt u tegen een voordelig tarief, introductietarief van €17,50, binnen heel Nederland naar al uw afspraken. Onze studenten chauffeur beschikken over een comfortabele en zelfverzekerde rijstijl. Wij beschikken over een netwerk van ruim 750 studenten over heel Nederland hiermee kunnen wij altijd een chauffeur bij u in de buurt inzetten voor uw ritten.

Voordeel2

Flexibiliteit is wat ons kenmerkt. U kunt van onze diensten 24/7 gebruik maken. Voor zowel een bob-rit midden in de nacht of een dag die vol gepland zit met meerdere ritten, een studentchauffeur staat altijd voor u klaar. Heeft u een last minute wijziging in uw agenda en heeft u op korte termijn een chauffeur nodig? Wij zullen direct voor u aan de slag gaan. Onze planning iedere dag bereikbaar van 07:00 tot 23:00.

Voordeel3

U kunt een studentchauffeur inzetten voor meerdere diensten. Zo kunt u een student inzetten voor onder andere autotransport, ophaal- en wegbrengservice, valet-parking en luchthavenvervoer. 

Studentchauffeur in Enschede of omgeving nodig?

Zelf ervaren hoe prettig een studentchauffeur kan zijn? Neem dan nu contact op met één van onze planners. U kunt ons offerteformulier invullen en u krijgt binnen 1 uur een offerte op maat. Liever telefonisch contact? Wij zijn telefonisch te bereiken op 088 – CHAUFFEUR. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en helpen bij het plannen van uw ritten.

24/7 op afroep

Oude markt Enschede - Studentchauffeur Enschede

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7!
Vul het reserveringsformulier in en
u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.