088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Leiden

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment?

Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Uw chauffeur specialist in Leiden

Op zoek naar een betaalbare chauffeur in de regio Leiden? Met een student als chauffeur kunt u door heel Nederland veilig en comfortabel naar elke plek gereden worden. Wij zorgen voor een aangename rit, terwijl u op de achterbank door kunt werken of uit kunt rusten. Wilt u in uw eigen auto en door een representatieve chauffeur gereden worden? Carclass is de studentchauffeur specialist voor u.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Voordelen van een studentchauffeur

Mocht u nog geen gebruik hebben gemaakt van een studentchauffeur van Car Class chauffeursdiensten, wij vertellen u graag alle voordelen van studentenchauffeurs:

Voordeel1

Een studentchauffeur is een hoogopgeleide privéchauffeur die u tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B brengt. Onze chauffeurs hebben allen een rijvaardigheidstest afgelegd en beschikken over een comfortabele en zelfverzekerde rijstijl. Daarnaast zijn ze communicatief vaardig en representatief gekleed.

Voordeel2

Studentchauffeurs kunt u zeer flexibel inzetten. Of het nu een korte rit in de nacht is of meerdere ritten op één dag, met een studentchauffeur kunt u altijd goedkoop op uw plaats van bestemming komen. Bovendien is onze planning bereikbaar van 07:00 tot 23:00, op iedere dag van de week.

Voordeel3

U kunt een studentchauffeur inzetten voor meerdere diensten. Zo kunt u een student inzetten voor onder andere autotransport, ophaal- en wegbrengservice, valet-parking en luchthavenvervoer. 

Studentchauffeur aanvragen?

Zelf ervaren hoe prettig een studentchauffeur kan zijn? Neem dan nu contact op met één van onze planners via de mail, telefoon, of met ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 088 – CHAUFFEUR. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en helpen bij het plannen van uw ritten.

24/7 op afroep

Gracht in Leiden - Studentchauffeur Leiden

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7!
Vul het reserveringsformulier in en
u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.