088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Limburg

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment?

Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Uw chauffeur specialist in Limburg

Op zoek naar een betaalbare chauffeur die u vanuit Limburg door heel Nederland kan vervoeren? Een student kunt u goedkoop inzetten als uw eigen privéchauffeur en kan binnen Limburg of door heel Nederland u veilig en comfortabel rijden. In uw eigen auto wordt u door onze chauffeur, terwijl u op de achterbank door kunt werken of uit kunt rusten, bij uw werk of afspraak afgezet. Wilt u in uw eigen auto en door een representatieve chauffeur gereden worden? Carclass is de studentchauffeur specialist voor u.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

De voordelen van een studentchauffeur

Wij zetten voor u graag alle voordelen van een studentchauffeur voor u op een rij:

Voordeel1

Een hoogopgeleide privéchauffeur brengt u tegen een aantrekkelijke prijs, introductietarief van €17,50, binnen heel Nederland naar al uw afspraken. U krijgt altijd een chauffeur met een comfortabele en zelfverzekerde rijstijl. Met een netwerk van ruim 750 studenten over heel Nederland kunnen wij binnen Limburg altijd een chauffeur bij u in de buurt inzetten voor een rit.

Voordeel2

Flexibiliteit is een kenmerk die voor al onze studentchauffeurs geldt. Voor zowel een bob-rit midden in de nacht of een dag die vol gepland zit met meerdere ritten, een studentchauffeur staat altijd voor u klaar. Wilt u op korte termijn een rit boeken , ook dit is mogelijk onze planning is iedere dag bereikbaar van 07:00 tot 23:00.

Voordeel3

U kunt een studentchauffeur inzetten voor meerdere diensten. Zo kunt u een student inzetten voor onder andere autotransport, ophaal- en wegbrengservice, valet-parking en luchthavenvervoer. 

Studentchauffeur voor regio Limburg aanvragen?

Zelf ervaren hoe prettig een studentchauffeur kan zijn? Neem dan nu contact op met één van onze planners via de mail, telefoon (088 – CHAUFFEUR) of vul ons offerteformulier in. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en helpen bij het plannen van uw ritten.

24/7 op afroep

brug maastricht - Studentchauffeur Limburg

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7!
Vul het reserveringsformulier in en
u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.