088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Prive chauffeur Haarlem

Privéchauffeur in Haarlem worden?

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment?

 Kom werken als privechauffeur

Comfortabel prive vervoer in Haarlem

Staat u vaak in de file of moet u op uw werkdag naar meerdere afspraken toe? Wilt u liever ervaren hoe het is om uitgerust op uw afspraak of werk aan te komen? Dan is een studentchauffeur iets voor u. Een student inhuren als privechauffeur is de luxueuze oplossing voor een lage prijs.

Als u kiest voor een studentchauffeur van Car Class chauffeursdiensten kunt u uw werk voortzetten, terwijl u naar uw afspraak wordt gereden. Zo wordt u veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht en kunt u deze reistijd tevens effectief besteden. Omdat Haarlem onder de rook van Amsterdam ligt, met meerdere universiteiten en hogescholen, beschikken wij over een grote poule studentchauffeurs die u vanuit Haarlem binnen heel Nederland kunnen vervoeren. Zo is er altijd een privechauffeur voor u beschikbaar op het moment dat het u uitkomt.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een privechauffeur slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

De voordelen van een privechauffeur

Bent u benieuwd naar wat de voordelen zijn van een privéchauffeur ten opzichte van een andere dienst? Wij vertellen u graag de meerwaarde van een chauffeur van Car Class chauffeursdiensten.

Voordeel1

Een studentchauffeur als prive-chauffeur inzetten heeft als grote voordeel dat u gebruik kunt maken van een voordelig tarief. Als introductieprijs kunnen wij u een chauffeur aanbieden voor €17,50 per uur, met een minimale afname van 3 uur.

Voordeel2

Onze chauffeurs kunt u 24/7 inzetten. Daarnaast zijn ze flexibel inzetbaar voor zowel korte als lange ritten met meerdere bestemmingen. U beschikt dus over een privechauffeur op het moment dat het u uitkomt.

Voordeel3

Onze chauffeurs zijn representatief en hebben een aangename rijstijl. Een rijtest is namelijk onderdeel van onze selectieprocedure. Daarnaast is uw auto tijdens de rit verzekerd tot een bedrag van €12.500.

Voordeel3

Een privechauffeur geeft u die extra uitstraling en luxe. Naast het feit dat u kunt doorwerken tijdens uw reistijd, wordt u voor de deur van uw afspraak of werk voorgereden en weer opgehaald. Geheel in stijl kan de chauffeur indien gewenst in pak de chauffeursdiensten uitvoeren.

Privechauffeur in Haarlem of omgeving nodig?

Zelf ervaren hoe prettig een eigen chauffeur kan zijn? Neem dan nu contact op met één van onze planners. U kunt ons offerteformulier invullen en u krijgt binnen 1 uur een offerte op maat. Liever telefonisch contact? Wij zijn telefonisch te bereiken op 088 – CHAUFFEUR. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en helpen bij het plannen van uw ritten.

24/7 op afroep

Straat haarlem - Prive chauffeur voor u

Privechauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7!
Vul het reserveringsformulier in en
u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.