088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Chauffeur Alkmaar

Werken als student chauffeur in Alkmaar?

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Studentchauffeur Alkmaar

Comfortabel en in rust naar uw afspraak of werk gebracht worden vanuit of juist naar Alkmaar? Dan raden wij u aan om voor een privéchauffeur te kiezen!  Met het comfort van in uw eigen auto rond gereden te worden door één van onze goed getrainde chauffeurs die op elk tijdstip voor u klaar staan!

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Waarom een studentchauffeur?

Al onze chauffeurs zijn 24/7 inzetbaar wat inhoud dat u altijd en overal op elk gewenst tijdstip gereden kunt worden!  Naast de flexibiliteit van een studentchauffeur blijven ook de kosten voor deze chauffeursdienst laag en biedt dit dus een extra voordeel. Zodra u bent afgezet bij uw afspraak is er ook een mogelijkheid om door de zelfde chauffeur weer opgehaald en weggebracht te worden.  Onze studentchauffeurs beschikken over een studenten OV-chipkaart, dat wil zeggen dat ze doordeweeks of in het weekend gratis door heel Nederland kunnen reizen en dit heeft natuurlijk het voordeel dat u als klant geen extra reiskosten van de student hoeft bij te betalen.

Bij Car Class kunt u een offerte aanvragen zonder dat u ergens aan vast zit. Wanneer u de offerte accepteert zullen wij u hiervan een bevestiging sturen en wordt er door ons team een studentchauffeur gezocht die aan uw eisen voldoet. Wij bij Car Class streven ernaar dat elke rit zo veilig en comfortabel mogelijk verloopt, hiermee onderscheiden wij ons. Voordat een chauffeur bij ons in dienst komt wordt er een rijtest afgenomen. Hierdoor kunnen wij vaststellen of de sollicitant competent genoeg is om ritten zo optimaal mogelijk en comfortabel uit te kunnen voeren. 

Wanneer u uw gewenste chauffeur kunt inzetten?

Gaat u op zakenreis of op vakantie? Onze chauffeur kan u bij de aangegeven luchthaven afzetten. Indien gewenst kan de chauffeur uw auto terug brengen naar uw kantoor of bij u thuis, zo voorkomt u hoge parkeerkosten bij de luchthaven. Bij terugkomst kunnen wij u weer met uw eigen auto komen ophalen van het vliegveld.
Wilt u uw auto laten transporteren? Dat kan! Wij bieden een studentchauffeur aan die uw auto veilig ophaalt en naar de gewenste bestemming brengt.

Wilt u een avondje uit en in de late uurtjes weer worden opgehaald. Er is geen opdracht te moeilijk voor ons. U kunt ook een studentchauffeur aanvragen om u op te halen en weer veilig thuis te laten brengen. Voor alle ritten met een studentchauffeur geldt een minimale afname duur van 3 uur.

Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-CHAUFFEUR of stuur een mail naar info@carclass.nl. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

24/7 chauffeur op afroep in Alkmaar

Foto Alkmaar - Studentchauffeur

Chauffeur Alkmaar reserveren?

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.