088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Amstelveen

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment?

Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Uw eigen studentchauffeur vanuit Amstelveen? Car Class helpt u verder! Het reserveren van uw eigen chauffeur kan gemakkelijke via onze website.  Voor een offerte hoeft u alleen een digitaal formulier in te vullen, en bij ontvangst sturen wij u een bevestiging per mail door. Zodra de rit is ingepland wordt er ook een naam en telefoonnummer opgestuurd zodat u precies weet wie er voor u die dag rijdt! Mocht u behoefte hebben voor meer informatie over de rit kan dit altijd telefonisch besproken worden met ons.  Car Class is dan ook 24/7 bereikbaar en staat altijd klaar om u te helpen.

 

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

De specialist op basis van chauffeurs

Car Class is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van diverse chauffeursdiensten. Door onze strenge selectieprocedures en professionele rijtrainingen kunt u een studentchauffeur van hoge kwaliteit verwachten die voor uw ritten ingehuurd kan worden waarbij concurrerende prijs en flexibiliteit centraal staan. Wij beschikken over meer dan 750 student chauffeurs in Nederland. Car Class biedt een uitstekende chauffeur aan die voor een betaalbare prijs u heen en weer brengt waarbij gebruik wordt gemaakt van uw eigen auto.

 

De voordelen van een studentchauffeurs

Flexibiliteit is een kenmerk die voor al onze studentchauffeurs geldt. Voor zowel een bob-rit midden in de nacht of een dag die vol gepland zit met meerdere ritten, een studentchauffeur staat altijd voor u klaar. De chauffeurs zijn inzetbaar voor meerdere diensten. Zo kunt u een student inzetten voor onder andere valet-parking, luchthavenvervoer, autotransport en ophaal-wegbrengservice. Doordat een studentchauffeur als privéchauffeur ingezet kan worden heeft dat als groot voordeel dat u gebruik kunt maken van een voordelig tarief. Als introductieprijs kunnen wij u een chauffeur aanbieden voor €14,50 per uur, met een minimale afname van 3 uur.

24/7 op afroep in Amstelveen

Foto Amersfoort - Studentchauffeur

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7!
Vul het reserveringsformulier in en
u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.