088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Arnhem

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Uw chauffeur specialist in Arnhem

Bent u voor uw werk dagelijks veel en lang onderweg in en vanuit Arnhem? Denk dan eens goed na over de inzet van een getrainde privé chauffeur in uw eigen auto. De comfortabele maar zeker voordelige oplossing zorgt er voor dat u niet zelf hoeft te rijden. U kunt in alle rust door werken en hierdoor ook ’s avonds geen extra uren meer maken. De tijd wordt efficiënt gebruikt zodat u voorbereid en ontspannen aankomt op uw bestemmingen.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Opgeleide chauffeurs

De studentchauffeurs van Car Class zijn intern opgeleid en goed voorbereid om voor u te gaan rijden. Onze studentchauffeurs studeren naast hun baan maar dit is eenvoudig te combineren door de flexibele tijden. Onze chauffeurs bezitten een schat aan rijervaring en worden hierop zeker getest voor ze worden ingezet. Bent u benieuwd wat één van onze studentchauffeurs zou kosten voor uw ritplanning? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt meestal binnen één uur, maar altijd binnen 24 uur, een offerte op maat.

Brede keus uit diensten

Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs zijn ideaal voor alle vormen van transport. Dus behalve voor uw eigen vervoer of het vervoer van uw klanten kan Car Class ook het autotransport zonder inzittenden regelen voor bijvoorbeeld leasemaatschappijen, autodealers en verhuurbedrijven.  Als u een evenement organiseert en uw gasten het moeilijk hebben met het zoeken van een parkeerplek, dan raad ik aan om gebruik te maken van onze valet parking service. U kunt ook gebruik maken van onze event shuttle service geleid door onze representatieve chauffeurs. Uw gasten worden van een gemakkelijke bereikbare plek naar uw evenement gebracht.

24/7 op afroep in Arnhem

brug maastricht - Studentchauffeur Limburg

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.