088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Delft

Werken als student chauffeur in Alkmaar?

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Studentchauffeur Delft

Lange tijd gezocht naar een chauffeur in Delft? Zoek niet langer! Car Class biedt u een studentchauffeur in Delft op afroep voor een bijzonder scherp tarief! Car Class sinds 1995 chauffeursdiensten aan personen of bedrijven. Naast de gebruikelijke ritten biedt Car Class ook andere vervoeroplossingen aan, zoals Valet parking. Onze representatieve chauffeurs rijden u in uw eigen zorgeloos en op ieder gewenst tijdstip naar uw plaats van bestemming.

 

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Voordelen van een chauffeur in Delft

U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen. Met Car Class chauffeursdiensten bespaart u hoge parkeerkosten bij vervoer van en naar Schiphol. Een chauffeur is niet alleen efficiënt maar ook kostenbesparend. U kunt voortaan werken in de auto en bespaart u op die manier veel geld.  Al onze chauffeurs zijn 24/7 inzetbaar. Een studentchauffeur kunt u flexibel inzetten. Met de TU Delft om de hoek, hebben wij een grote poule van chauffeurs die u vanuit Delft kunnen vervoeren. Of het nu een rit midden in de nacht is, u een auto heeft die getransporteerd moet worden of als u een chauffeur nodig heeft voor de hele dag, onze chauffeurs zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Er zijn vele redenen te verzinnen waarom u een chauffeur naar Delft of vanuit nodig zou hebben, bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid. Na een gezellige avond kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen. Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs brengen en halen u en kunnen zelfs in de tussentijd kleine werkzaamheden voor u verrichten.

Studentchauffeur aanvragen

Zelf ervaren hoe prettig een studentchauffeur kan zijn? Neem dan nu contact op met één van onze planners via de mail, telefoon, of vul ons offerteformulier in. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 088- CHAUFFEUR. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en helpen bij het plannen van uw ritten.

Meer weten over onze chauffeursdiensten? Bel naar 088-CHAUFFEUR of stuur een mail naar info@carclass.nl. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

24/7 chauffeur op afroep in Delft

Foto Alkmaar - Studentchauffeur

Chauffeur Alkmaar reserveren?

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.