088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Deventer

Privéchauffeur in Haarlem worden?

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment?

 Kom werken als privechauffeur

Niet de tijd kunnen vinden om heerlijk te wandelen op de Veluwe of plaats te nemen op één van de terrassen in de binnenstad omdat u al u tijd kwijt bent aan uw drukke schema? Dan is een privéchauffeur perfect voor u. Terwijl u rond wordt gereden door één van onze studentchauffeur kunt comfortabel en gerust te werk gaan. Een studentchauffeur als privéchauffeur inzetten heeft als grote voordeel dat u gebruik kunt maken van een voordelig tarief. Onze chauffeurs kunt u 24/7 inzetten. Daarnaast zijn ze flexibel inzetbaar voor zowel korte als lange ritten met meerdere bestemmingen. U beschikt dus over een privéchauffeur op het moment dat het u uitkomt.

 

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een privechauffeur slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Hoe reserveert u een studentchauffeur?

Als u bij ons één of meer ritten een chauffeur wilt reserveren kan dit heel eenvoudig. We leggen graag onze werkwijze:

Voordeel1

Car Class bezit over een gebruiksvriendelijke online portaal waarin een rit gereserveerd kan worden. In deze rit geeft u aan waar u naartoe wilt en op welk moment.

Voordeel2

Onze planners zullen voor u aan de slag gaan om uw rit te koppelen met representatieve chauffeur.

Voordeel3

Gedurende u rit kunt u verder gaan met u werkzaamheden ondertussen wordt u niet gestoord waardoor u productief en geconcentreerd kunt werken.

 

Selectie chauffeurs

Car Class werkt grotendeels met studentchauffeurs. Een studentchauffeur wordt geselecteerd op basis van rijvaardigheid, wegenkennis en verzorging. De studentchauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Alle student chauffeurs hebben kennis van het wegennet, hierdoor kiezen wij altijd de snelste route naar uw bestemming. Car Class instrueert hoe de chauffeurs zich dienen te gedragen en welke etiquette van toepassing zijn. Een opgeleide studentchauffeur weet hoe hij moet handelen in elke situatie.

24/7 op afroep in Deventer

Straat haarlem - Prive chauffeur voor u

Privechauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.