088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Utrecht

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Bent u op zoek naar een betaalbare chauffeur in de regio Utrecht? Een studentchauffeur in Utrecht kan dan uitkomst bieden. Al onze studentchauffeurs bezorgen u een comfortabele rit, waarin u productief kunt zijn of goed uit kunt rusten. Dit alles gebeurt met uw eigen auto en wordt uitgevoerd door een representatieve studentchauffeur. 

KENNISMAKINGS ACTIE  Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, met een student chauffeur Utrecht slechts € 14,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Wat zijn studentchauffeurs in Utrecht?

Voor mensen die nog niet eerder een studentchauffeur hebben gebruikt in de regio Utrecht leggen we graag uit wie onze studentchauffeurs zijn en wat ze voor u kunnen doen:

Voordeel1

Een studentchauffeur is een hoogopgeleide privéchauffeur die u tegen een scherp tarief van A naar B brengt. De chauffeur gaat representatief gekleed, volgt de etiquetteregels en heeft een comfortabele en zelfverzekerde rijstijl. Uiteraard hebben al onze chauffeurs een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Voordeel2

Studentchauffeurs zijn als geen ander flexibel. Daarom kunnen we u ook van dienst zijn met hele vroege of hele late afspraken en verzorgen we graag een bob chauffeur voor zakelijke borrels. Bovendien is onze planning bereikbaar van 07:00 tot 23:00, op iedere dag van de week.

Voordeel3

Wanneer u met uw eigen vervoer met een chauffeur naar een afspraak bent gebracht, kan onze studentchauffeur daar op u wachten om u vervolgens weer naar huis te brengen, of naar uw volgende afspraak rijden.

Zelf ervaren hoe prettig een studentchauffeur in Utrecht kan zijn? Neem dan nu contact op met één van onze planners via de mail, telefoon, of met ons offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 088 – CHAUFFEUR. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en helpen bij het plannen van uw ritten.

Hoe werkt een studentchauffeur reserveren in Utrecht?

Wanneer u bij ons voor één of meerdere ritten een chauffeur wilt reserveren kan dit heel eenvoudig. We leggen graag onze werkwijze uit:

5

In ons gebruiksvriendelijke online portaal wordt een rit gereserveerd. In deze rit geeft u aan waar u naar toe wilt en op welk moment.

5

Onze planners gaan aan de slag. Zij zorgen ervoor dat er altijd een representatieve studentchauffeur beschikbaar is, ook voor ritten in de avonden.

5

Tijdens de rit kunt u gewoon verder gaan met uw werkzaamheden, uw mails of telefoons bijwerken of gewoon even bijkomen. Ondertussen wordt u niet gestoord waardoor u productief en geconcentreerd kunt werken.

Na afloop van de rit vindt u deze weer terug in de historie op hetzelfde online portaal. Hier zijn ook alle facturen te vinden.

Waarom een studentchauffeur huren bij Carclass.nl

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor betrouwbare en betaalbare studentenchauffeurs, maar maakt u ook gebruik van enkele andere voordelen:

Wij leveren een volledig pakket aan chauffeursdiensten. Dit betekent dat u naast een studentenchauffeur ook een directiechauffeur, blessurechauffeur of valet parking kunt boeken.

Heeft u een chauffeur nodig buiten Utrecht? Geen probleem, wij leveren onze diensten in heel Nederland en ook in België.

Al onze chauffeurs zijn gescreend op rijvaardigheid en beschikken over een VOG. Gecombineerd met hun flexibiliteit kunt u er bij iedere chauffeur op vertrouwen dat u comfortabel en veilig naar uw bestemming wordt gebracht.

Productief blijven in de auto? Het is mogelijk met een studentchauffeur van carclass. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

24/7 op afroep

studentchauffeur

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.