088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Den Haag

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Met een chauffeur van of naar Den Haag reist u comfortabel en economisch. Ook als u met spoed een chauffeur in de buurt van Den Haag nodig hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze unieke werkwijze hebben we namelijk altijd studentchauffeurs in de buurt beschikbaar.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Avondje uit in Den Haag met een chauffeur

Er is vele redenen te verzinnen waarom u een chauffeur naar Den Haag nodig zou hebben. Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Scheveningen of Den Haag, kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen. Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs brengen en halen u en kunnen zelfs in de tussentijd kleine werkzaamheden voor u verrichten.

Comfortabel in de file

In de files rondom en in Den Haag kan een chauffeur veel voor u betekenen. U kunt namelijk rustig doorwerken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over alle auto’s om u heen. Als u met meerdere personen reist, kunt u ondertussen in de file overleggen, zodat u zelfs die tijd nuttig gebruikt. Car Class is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar en u hebt al een chauffeur in Den Haag vanaf het introductietarief van € 17,50 per uur. Reizen met een chauffeur biedt u nog veel meer voordelen, dus neem gerust contact op!

24/7 op afroep in Den Haag

Gracht Amsterdam - Studentchauffeur Amsterdam

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.