088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Amersfoort

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Carclass heeft het mogelijk gemaakt om binnen heel Nederland chauffeurs gereed te laten staan voor uw ritten! In dit geval gaat het over het mooie Amersfoort, dat zich bevindt in de provincie Utrecht. Het gebruik van een studentchauffeur in Amersfoort wordt door Carclass heel eenvoudig gemaakt en hiervan kunt u uitbundig profiteren. De steeds groeiende chauffeurslijst zorgt ervoor dat wij zelfs de meest last-minute ritten kunnen laten doorgaan en hiermee u uit de brand kunnen helpen.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Avondje uit in Amersfoort?

Er zijn vele redenen te benoemen waarom u in Amersfoort een chauffeur nodig zou kunnen hebben. Om een voorbeeld te geven denk dan aan een avondje uiteten of naar een gezellige kroeg in gezelschap met collega’s in hartje Utrecht of Amersfoort zelf. Onze chauffeurs bieden u een oplossing als u alcohol wilt nuttigen of na een lange avond niet ervoor openstaat om zelf terug te rijden. Uw chauffeur zal representatief en tijdig aanwezig zijn en u naar elke willekeurige locatie brengen en ophalen. Met het comfort van een chauffeur bent u verzekerd van een wegbreng en ophaalservice. U heeft de mogelijkheid om de tijden en locaties in te vullen zodat uw chauffeur precies weet waar en wanneer ze ergens moeten zijn. Onze planners zijn telefonisch bereikbaar en staan altijd klaar voor eventuele veranderingen in de plannen. Wij staan klaar voor elk obstakel dat op het pad kan komen!

 

Hoe reserveert u een Studentchauffeur?

Op het moment dat u interesse heeft in het reserveren van een chauffeur of eventueel meerdere chauffeurs voor verschillende dagen wilt hebben bent u bij ons op het juiste adres! Het aanvragen van een chauffeur is heel eenvoudig en wij leggen graag onze werkwijze uit. Onderweg kunt u comfortabel blijven werken, uw e-mail bijwerken, telefoontjes plegen of gewoon ontspannen. Wanneer u rustig wilt doorwerken wordt u niet gestoord, zodat u productief en geconcentreerd aan de gang kunt gaan. Onze planners zorgen ervoor dat u altijd een representatieve studentchauffeur aangewezen krijgt voor uw rit en dit geldt uiteraard ook voor de ritten in de avonden.  Wanneer u vaker gebruik wilt maken van onze services kunt de rit in onze gebruiksvriendelijke portaal reserveren waarin u de tijden en locaties doorgeeft!

Car Class is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar en u hebt al een chauffeur in Amersfoort vanaf het introductietarief van € 17,50 per uur. Reizen met een chauffeur biedt u nog veel meer voordelen, dus neem gerust contact op!

24/7 op afroep in Amersfoort

Foto Amersfoort - Studentchauffeur

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.