088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Almelo

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

De kans is groot dat u vanuit een textielstad als Almelo vaak op de weg zit om bij afspraken of klanten te komen. Een studentchauffeur stelt u in de gelegenheid om tijdens het reizen in alle rust te werken. In tegenstelling tot een trein of bus cabine zit u in alle rust en comfort in uw eigen auto! Ontspannen, rust en efficiency zijn de voordelen van het hebben van uw eigen chauffeur! Het is dus een verstandige keuze om niet meer zelf te gaan rijden vanuit Almelo. Car Class heeft meerdere geregistreerde studentchauffeur in en rondom Almelo, dit zorgt er natuurlijk voor dat de reiskosten laag blijven en uw chauffeur op elk gekozen moment van de dag voor u klaar kan staan.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Opgeleide chauffeurs

Bij Car Class zijn alle privéchauffeurs intern getest en getraind. Ook de gecertificeerde directiechauffeurs ontkomen hier niet aan. Dit is de enige manier om de hoge verwachtingen te overtreffen. Aan de ritvoorbereiding wordt ruime aandacht aan geschonken vandaar dat u ook altijd gevraagd wordt wat de bestemmingen van de rit zijn en in welk voertuig er gereden gaat worden. Deze informatie is essentieel voor uw studentchauffeur om u gegrond, gemakkelijk en comfortabel door het verkeer te leiden.  

Car Class is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar en u hebt al een chauffeur in Almelo vanaf het introductietarief van € 17,50 per uur. Reizen met een chauffeur biedt u nog veel meer voordelen, dus neem gerust contact op!

Kosten van een studentchauffeur in 2022

In de economy class van Car Class is de tariefstelling voor een studentchauffeur  €22,45,- ex btw per uur. Voor onze ervaren chauffeurs in de comfortclass is het tarief €33,00,- ex btw per uur. Reguliere chauffeurs bedrijven in Nederland hanteren extra kilometer kosten waardoor het uurtarief stijgt dit doen wij bij Car Class niet!

 

 

24/7 op afroep in Almelo

Foto Amersfoort - Studentchauffeur

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.