088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Apeldoorn

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Vanuit een prachtige plaats zoals Apeldoorn een studentchauffeur tot uw dienst hebben wie wilt dat nou niet? Heeft u nog nooit gebruik van een eigen studentchauffeur? Car Class is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar dit komt omdat wij werken met studentchauffeurs. Hierdoor kunnen wij een flexibele en betrouwbare service aanbieden. Laat u door een van onze ervaren studentchauffeur zorgeloos naar uw bestemming brengen binnen en buiten Apeldoorn in uw eigen auto.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Niet meer zelf rijden

De stap om daadwerkelijk niet meer zelf te rijden is misschien kleiner dan u denkt. Ook al is het maar een paar keer in de maand. Het regelen van uw eigen privéchauffeur is zo gedaan! De grootste stap moet u echter zelf zetten om vanuit de bestuurderstoel naar de achterbank van uw voertuig te verplaatsen. Het inzetten van een chauffeur is heel verstandig met name voor personen met een heel druk en complexe dagplanning. Zorgeloos en in alle rust te werk gaan terwijl u wordt rond gereden door heel Nederland dat is toch ideaal!

 

Het verschil tussen een studentchauffeur en directiechauffeur

Het verschil tussen beide is misschien niet altijd even duidelijk wie wat doet. De studentchauffeurs zijn zoals in de naam gezegd studenten die dit doen als bijbaan. Het is natuurlijk de ideale baan naast school omdat het heel variërend en flexibel is. Onze directiechauffeurs daarentegen doen dit als hun full time baan. Zij zijn ook de meer opgeleide chauffeurs die volledig hun focus hebben gelegd op het worden van een chauffeur. Onze directiechauffeur zijn dan ook in het bezit van een CCV-D1 certificaat dit betekent dat ze getraind zijn voor verschillende situaties die zich kunnen vertonen tijdens een rit.

Car Class is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar en u hebt al een chauffeur in Apeldoorn vanaf het introductietarief van € 17,50 per uur. Reizen met een chauffeur biedt u nog veel meer voordelen, dus neem gerust contact op!

24/7 op afroep in Apeldoorn

Foto Amersfoort - Studentchauffeur

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.