088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Den Bosch

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Heerlijk genieten van een Bossche bol op de achterbank? Met een eigen privéchauffeur kan dat! U krijgt de mogelijkheid om in alle rust te werken of ontspannen terwijl u naar of vanuit Den Bosch wordt vervoerd. Een studentchauffeur is een hoogopgeleide privéchauffeur die tegen een aantrekkelijke prijs van A naar B brengt. Een interne rijvaardigheidstest is waar al onze chauffeurs doorheen gaan daarnaast beschikken ze allemaal over een comfortabele en zelfverzekerde rijstijl. Onze chauffeurs zijn communicatief vaardig en representatief gekleed.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Comfortabel privé vervoer

Staat u vaak in de file of moet u op uw werkdag naar meerdere afspraken toe? Wilt u liever ervaren hoe het is om uitgerust op uw afspraak of werk te arriveren? Dan is een studentchauffeur iets voor jou. Een student inhuren als privéchauffeur is de luxueuze oplossing voor een lage prijs.  De verkeersdrukte in Nederland en Europa zorgen ervoor dat je veel tijd kan verliezen aan rijden. Dit kan niet alleen je werkplezier beïnvloeden maar ook je werkkwaliteit en je stressniveau. Met een eigen privé chauffeur wordt reistijd opeens werktijd. Je hebt extra tijd om e-mails te beantwoorden, stukken te lezen en belangrijke telefoontjes te plegen. Tijd die je anders kwijt was geweest met autorijden.

Behulpzame chauffeurs

Een chauffeur is niet alleen bruikbaar om in te zetten om je van a naar b te brengen, ook voor andere zaken kan je een chauffeur inzetten. Kan je auto namelijk een wasbeurt gebruiken? Of wil je de banden van de auto gewisseld hebben? Moeten je kinderen van school gehaald worden? Een eigen chauffeur staat ook klaar om deze klussen op te pakken.

Car Class is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar en u hebt al een chauffeur in Den Bosch vanaf het introductietarief van € 17,50 per uur. Reizen met een chauffeur biedt u nog veel meer voordelen, dus neem gerust contact op!

24/7 op afroep in Den Bosch

Foto Amersfoort - Studentchauffeur

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.