088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Studentchauffeur Dordrecht

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

 

Of u nu vanuit Dordrecht naar Rotterdam moet of naar Breda, achter het stuur van uw auto kunt u niet werken. Dat zorgt ervoor dat reistijd zeer inefficiënt is. CarClass.nl biedt hiervoor de oplossing. Laat u rijden door een studentchauffeur. Dan verandert reistijd in effectieve werktijd.

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Flexibele chauffeurs

Een studentchauffeur van CarClass.nl kan u op elk gewenst tijdstip en locatie ophalen, bijvoorbeeld thuis of op kantoor. U neemt vervolgens plaats op de achterbank van uw eigen auto en zal de studentchauffeur u comfortabel naar uw bestemming rijden. Dit zorgt er niet alleen voor dat u zich niet hoeft te focussen op het verkeer: u verandert uw auto ook in een rijdend kantoor. Op de achterbank van uw auto kunt u namelijk contact hebben met klanten, documenten doornemen of e-mails versturen. Op die manier werkt u een stuk efficiënter dan wanneer u zelf achter het stuur stapt.

 

Opgeleide Chauffeurs

Bij Car Class bent u altijd verzekerd van een professionele chauffeur met een representatieve uitstraling. Bovendien heeft de chauffeur altijd minimaal twee jaar zijn rijbewijs en volgt hij een speciale chauffeurstraining. Uw veiligheid is bij Car Class dus in goede handen. Moet u naar het buitenland? Ook dat is geen probleem. De chauffeurs van Car Class kunnen u ook vergezellen op meerdaagse trips buiten de landgrenzen.

Car Class is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar en u hebt al een chauffeur in Dordrecht vanaf het introductietarief van € 17,50 per uur. Reizen met een chauffeur biedt u nog veel meer voordelen, dus neem gerust contact op!

24/7 op afroep in Dordrecht

Foto Amersfoort - Studentchauffeur

Studentchauffeur reserveren

Direct online een studentchauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.