088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Chauffeur voor een dag

Onze chauffeurs

Onze klantbeloftes

Car Class heeft een uitgebreid team van chauffeurs bestaande uit zowel studentchauffeurs als directiechauffeurs. Om een chauffeur te boeken voor een dag hebben wij een gebruiksvriendelijke en goedwerkende online portal opgebouwd. Wanneer u vaker bij ons een chauffeur boekt krijgt u toegang tot dit portal. U kunt voor de eerste aanvraag via onze websites direct een chauffeur reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Chauffeur voor een dag

Hoe ziet uw dag eruit?

U heeft volledig de macht over de dagplanning, u bepaalt de tijden en locaties.  Onze chauffeurs staan ten aller tijde gereed om u te vervoeren en kunnen op verzoek op u wachten op de locatie. Heeft u al bedacht wat u allemaal kunt doen wanneer u zelf niet hoeft te rijden? De luxe begint al bij aankomst van de chauffeur. U overhandigd de sleutels aan de chauffeur en de auto wordt netjes voor u klaargezet. U kunt achterin plaatsnemen en uiteraard wordt de deur voor u opengehouden. De chauffeur zal uw privacy en verzoeken respecteren.  De chauffeur kan voor u de bijrijdersstoel netjes naar voren schuiven zodat u achterin het maximaal aan beenruimte heeft en in een comfortabele manier kunt doorwerken tijdens de rit. Heeft u al een takenlijst klaar staan voor tijdens de ritten? I om zakelijke mails af te handelen? U zult uzelf snel afvragen waarom u niet al veel eerder had gekozen voor een chauffeur.

Veiliger en efficiënter te werk gaan

Niet de tijd gekregen om productief te werk te gaan omdat u een halve dag achter het stuur hebt gezeten? Geld misgelopen doordat u de tijd niet op een efficiënte manier hebt kunnen indelen? Met een studentchauffeur geeft u zichzelf de optie om kostbare tijd optimaal te besteden. Onze chauffeurs zijn allemaal door een interne training gegaan en hierdoor kunnen wij u de zekerheid bieden dat onze chauffeurs op een veilige en comfortabele manier rijden. U hoeft zich gedurende de rit dus geen zorgen te maken en u kunt zich volledig focussen op uw prioriteiten.

Chauffeur voor een dag reserveren

Bob Chauffeur

U kunt bij Car Class Chauffeursdiensten ook online uw chauffeur reserveren!

Vul het reserveringsformulier in en
u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.

Tip! Reserveer een dag van te voren om verzekerd te zijn van een chauffeur.

Telefonisch reserveren

U kunt bij ons 24/7 telefonisch een chauffeur reserveren via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).