088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Autovervoer door heel Nederland

Car Class regelt voor u autovervoer door heel Nederland. Uw bedrijfsauto vervoeren van Groningen naar Maastricht? Een auto bij een klant afleveren? Car Class brengt uw auto’s veilig en snel naar de plek van bestemming.

Autovervoer sinds 1995

Sinds 1995 is Car Class gespecialiseerd in chauffeursdiensten door heel Nederland, waaronder autovervoer voor bedrijven. Als uw bedrijf veel te maken heeft met het vervoeren van auto’s, dan kan Car Class u van dienst zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor leasemaatschappijen, autodealers en verhuurmaatschappijen.

Snel en voordelig autovervoer

Onze representatieve chauffeurs zorgen ervoor dat uw auto op het gewenste tijdstip afgeleverd wordt waar nodig. Omdat wij samenwerken met studentchauffeurs, kunnen wij zorgen dat zodra u belt er al binnen enkele uren een chauffeur tot uw beschikking staat. U betaalt in principe ook geen voorrijkosten wanneer u gebruik maakt van onze autovervoer diensten. Die zullen er namelijk vaak ook niet zijn, aangezien de meeste van onze studenten beschikken over een OV-jaarkaart of met de fiets op locatie kunnen komen. Daarbij hanteren wij het zeer scherpe tarief van € 21,35 per uur (exclusief BTW)!

Organiseer uw autovervoer met behulp van onze chauffeurs en neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande mogelijkheden!

Veilig autovervoer

Chauffeursdiensten

Meer informatie?

Meer informatie over autovervoer door Car Class Chauffeursdiensten?

Neem contact op per mail of op per telefoon op 088-CHAUFFEUR (088-2428333) en vraag onze medewerkers.