088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Enkele rit

In veel gevallen maakt u gebruik van een chauffeur voor een enkele rit. Een enkele rit om in de ochtend naar uw eerste afspraak gereden te worden, of om na het diner veilig thuis te komen. Al het denkbare is mogelijk bij Car Class Chauffeursdiensten.

Zo kan het bijvoorbeeld erg aantrekkelijk zijn om u alleen naar uw werk te laten brengen en ’s avonds op eigen gelegenheid weer terug rijdt. Of heeft u een afspraak waarvoor u zich in de auto nog wilt voorbereiden, maar op de terugweg wilt u gewoon zelf rijden? Dit alles is mogelijk wanneer u gebruikt maakt van de enkele rit van Car Class!

Ook kan het voorkomen dat u zich ’s avonds na een diner of borrel thuis wil laten brengen. Mocht u met meerdere personen gebruik willen maken van deze service, dan is dit ook mogelijk. De chauffeur zet al uw medereizigers netjes thuis af en brengt vervolgens u, en uw eigen auto, weer naar uw huis.

Kortom: een enkele rit is in veel situaties de ideale oplossing. De studentchauffeur staat op het gewenste tijdstip voor u klaar en zorgt dat alles naar wens verloopt. U kunt zich in de tussentijd ongestoord laten rijden.

Ontspannen naar huis

Enkele rit