088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Prive chauffeur gezocht?

Bijbaan als student chauffeur

Ben jij student en geïnteresseerd in de meest gewilde bijbaan van dit moment? Solliciteer dan meteen met je gegevens, CV, pasfoto en motivatie via ons online sollicitatieformulier.

Prive chauffeur gezocht?

Bent u op zoek naar een privé chauffeur bij u in de buurt? Sinds 1995 is Car Class dé chauffeursdienst specialist van Nederland. Met een groot netwerk van ruim 750 studentchauffeurs verspreid over heel Nederland is er altijd een privechauffeur bij u in de buurt. Wij bieden u een privechauffeur voor een aantrekkelijke prijs. Deze aantrekkelijke prijs is mogelijk, omdat u gebruik maakt van uw eigen auto. Daarnaast hebben de student chauffeurs een doordeweeks vrij reizen kaart. Hierdoor kunt u een studentchauffeur als prive chauffeur inhuren voor een voordelig tarief. Tevens kunt u gebruik maken van ons introductietarief.

Zet nu een studentchauffeur in als uw eigen prive chauffeur!

KENNISMAKINGSACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Wanneer een privechauffeur inhuren?

Er zijn verschillende redenen waarom u een privechauffeur zou inhuren.

Voordeel1

Heeft u bijvoorbeeld een blessure opgelopen? Dan zijn onze privechauffeurs een uitkomst voor u. Voor een aantrekkelijke prijs brengt onze privechauffeur u van A naar B. Zo kunt u ondanks uw blessure toch gewoon aan het werk.

Voordeel2

Een ander groot voordeel is dat u met een prive chauffeur kunt werken tijdens uw reistijd. De privechauffeur brengt u in uw eigen auto naar uw werk of vergadering. Terwijl u comfortabel vervoerd wordt door onze ervaren chauffeurs, kunt u in het gemak van uw eigen auto verder werken aan uw projecten.   

Voordeel1

Bovendien kunt u bij ons ook een BOB chauffeur boeken. Zo kunt u zich richten op die belangrijke netwerkborrel van uw werk, terwijl uw eigen chauffeur de rest doet. De private chauffeur vervoert u in uw eigen auto, zodat u weet dat u een comfortabele reis zult hebben. Door onze BOB chauffeurs bent u flexibel en zit u niet vast aan een bepaalde begin- of eindtijd.

Voordelen van een eigen prive-chauffeur.

Niet voor niets wordt er zo vaak naar een privechauffeur gezocht. Een privechauffeur biedt immers veel voordelen. Met een privechauffeur wordt u voor een voordelig tarief op een comfortabele manier vervoerd. Tijd is geld en u kunt uw eigen kostbare tijd goed gebruiken door een van onze privechauffeurs te boeken. Onze prive chauffeurs werken door heel Nederland. Of u nou op zoek bent naar een chauffeur in Den Haag, een student chauffeur in Rotterdam of een Bob chauffeur in Amsterdam, wij hebben door ons uitgebreide netwerk altijd een chauffeur voor u beschikbaar.

Wilt u een privechauffeur boeken? Dat is erg gemakkelijk via onze website. Als u aangeeft waar en wanneer u gebruik wilt maken van onze chauffeursdiensten, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte prive chauffeur. Bent u al klant bij ons en hebt u eerder een student chauffeur bij ons gehad waar u tevreden over was? Dit kunt u direct een rit reserveren in onze eigen portal. Wij houden graag rekening met uw voorkeuren.

Waarom een privechauffeur van CarClass chauffeursdiensten?

Door een privecauffeur te boeken via CarClass chauffeursdiensten weet u zeker dat u een betrouwbare prive chauffeur zult krijgen. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan studentchauffers, waardoor er altijd iemand voor u beschikbaar is. Of u nou op zoek bent naar een bob chauffeur voor ’s avonds of een privechauffeur vroeg in de ochtend, wij staan voor u klaar. Onze prive chauffeur brengt u in uw eigen auto naar uw plaats van bestemming. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over in wat voor soort auto u rijdt. Een eigen chauffeur biedt u veel voordelen, maar daar wilt u natuurlijk niet te veel moeite voor moeten doen. Gelukkig is het boeken van een privechauffeur via CarClass chauffeursdiensten erg gemakkelijk. De studentchauffeurs zijn professioneel en betrouwbaar. U wordt op een veilige en comfortabele manier vervoerd naar een door u gekozen bestemming.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bent u enthousiast geworden? Zou u ook graag een privechauffeur boeken? Neem dan contact met ons op.

Ervaar het gemak van een privechauffeur

Chauffeur Gezocht - Carclass chauffeursdiensten

Privechauffeur reserveren

Direct online een chauffeur reserveren?

Dat kan bij Car Class 24/7! Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.