088-2428333 info@carclass.nl
Bel: 088-2428333

Blessure? Een chauffeur van Car Class biedt uitkomst!

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een chauffeur na het oplopen van een blessure. Een chauffeur biedt uitkomst als u vanwege medische redenen niet meer zelf kunt rijden.

KENNISMAKINGS ACTIE 
Als nieuwe klant betaalt u voor uw eerste rit, uitgezonderd BOB ritten, voor een studentchauffeur van Carclass slechts
€ 17,50 per uur (excl. BTW), inclusief verzekering!

Offerte aanvragen

Niet alleen skiblessures en botbreuken, maar ook epilepsie en hartklachten kunnen redenen zijn voor het nemen van een chauffeur. Met een studentchauffeur op afroep kunt u weer snel aan het arbeidsproces deelnemen. Eén telefoontje naar 088-24 28 333 en wij zijn u direct van dienst!

Onze ervaren chauffeurs rijden in uw eigen auto. U vertrekt op uw gemak van huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over reistijden, de juiste afslag of de snelste route. De chauffeur kan in de uren dat er niet gereden wordt naar huis gaan. Deze tussenuren hoeft u dan ook niet te betalen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de chauffeur in deze tijd andere werkzaamheden te laten uitvoeren.

Vergoeding van chauffeursdiensten door verzekeraars

Omdat u door het gebruik van een chauffeur weer deel kunt nemen aan het bedrijfsproces geeft een groot aantal verzekeraars tegenwoordig vergoedingen voor chauffeursdiensten. Een win-win-winsituatie voor zowel u, uw werkgever en de bedrijfsverzekeraar!

Houdt u er in ieder geval rekening mee dat u met gips niet zelf mag autorijden. Uw verzekering verleent dan namelijk geen dekking!

Offerte en advies voor een chauffeur aanvragen

Benieuwd naar de kosten van een chauffeur? Ons standaard tarief is € 29,35 per uur inclusief onze verzekering. Wenst u echter een prijsopgave op maat, dan kunt u die altijd vrijblijvend aanvragen. Zodoende heeft u vooraf een duidelijk beeld van de kosten voor u of uw verzekering.

Mocht u op het gebied van verzekering of vergoeding vragen hebben, dan willen wij u hierin graag adviseren. Wij kunnen dan aangeven voor welke trajecten u in aanmerking komt en hoe u hier gebruik van kunt maken.

Een chauffeur reserveren?

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een chauffeur voor u klaar staat. Laat u met uw blessure rijden door uw eigen chauffeur en reserveer uw rit direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u liever telefonisch contact? U kunt ons bereiken op 088-CHAUFFEUR (088-24 28 333).

Chauffeur reserveren

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Uiteraard is dat mogelijk bij ons. Binnen 1 uur ontvangt u van ons een offerte op maat!

Blessure chauffeur

Direct online uw blessure chauffeur reserveren?

Vul het reserveringsformulier in en
u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw chauffeur.